Kompletterande information

Inför kommande inlämning av bidragsansökan till Jordbruksverkets Landsbygdsprogram behöver vi kompletterande uppgifter från alla medlemmar. De bidragsansökningar som kommer in till Länsstyrelsen/Jordbruksverket rangordnas med hjälp av en poängsättning. Vid bedömningen spelar medlemsantal och antal anslutningar ingen roll (konstigt nog…). Det som spelar roll är hur många som får tillgång till snabbt bredband då nätet byggts klart. Man får bidrag för samtliga typer av anslutningar (hushåll, företag eller fritidshus), men endast antalet anslutningar till hushåll används vid prioritering.

Detta innebär att vi för varje anslutning som Ni begärt behöver veta om dessa går till hushåll, företag och/eller fritidshus. En fysisk anslutning får vi räkna flera gånger om den ger tillgång till både t.ex. hushåll och företag.
Exempelvis om man har sin enskilda firma med kontor hemma, så ger detta tillgång till 1 hushåll och 1 företag.

De medlemmar som angett mailadress har fått denna begäran om kompletterande information via mail. Många har svarat, bra! Det saknas dock information från 73 medlemmar fortfarande. Det bästa sättet att hjälpa styrelsen är att svara så snart som möjligt då vi begär information.
Om ni vet med er att någon inte har möjlighet att svara får ni gärna hjälpa dem att svara.

MVH
Daniel

Lämna ett svar