Uppdaterat område / Uppdaterade sidor

Idag deltog Johannes och undertecknad på möte med Brattås Fiber och representanter för området kring Göksäter som samlat intressenter, men som inte bildar förening. Utkomsten av mötet blev att Brattås innesluter det norra delen av det område som Göksäter-gänget samlat intressenter i och Tegneby Fiber tar den södra delen.

Det nya beslutet gäller tills vidare och kan komma att justeras, men det är detta vi nu jobbar vidare med.

Tegneby Fibers område blir därmed något större norrut och i området ingår nu Fläskum och Naverödsvägen. Hvena och Assletorp tillhör nu Brattås Fiber. Kartan här på sidan (se Geografi) är uppdaterad med det nya området. (Tanken är att kartan endast skall innehålla de medlemmar som fullgjort sina åtaganden, men så gjorde vi inte från början. Så just nu innehåller kartan några till som lagts till tidigare, men som jag av ren lättja låter vara kvar. Med tiden kommer det bli korrekt…)

För den som är osäker vilket område man tillhör är det bara att kontakta oss så guidar vi.

Så, nu är vi några fler som kan hjälpa till att samla in medlemmar! Vänta inte med att bli medlem, gör det nu, så ligger vi bra till att komma snabbt i mål med detta projekt!

Har också uppdaterat sidorna Varför fiber? och Ekonomi med ny information kring månadskostnad för tjänsteleverans efter samtal med Telia Öppen Fiber idag. Det är ju inte säkert att Telia blir valet, men informationen kan ju användas som en fingervisning.

//Daniel

Lämna ett svar