Tack för idag!

Ikväll höll föreningen informationsmöte med god uppslutning, c:a 80 personer var på plats för att höra Erik Evestam från LRF tala om sina erfarenheter från byggnation av Säffle fibernät och andra platser. Tack Erik, det var givande.

Styrelsen informerade också om nuläget i föreningen och om det nya bidragsprogrammet från Länsstyrelsen/Jordbruksverket som gäller från 2014-2020.

Alla närvarande fick chans att ställa sina frågor och jag hoppas att vi lyckades svara på de flesta. Vi skall försöka sammanställa svaren och lägga ut på hemsidan så snart som möjligt. Om det finns fler frågor så tveka inte att ta kontakt med föreningen via mail, telefon, facebook, formulär på hemsidan, sms eller vilket som nu kan passa.

Kvällen var också givande medlemsmässigt, 13 nya medlemmar registrerade sig vilket innebär att vi nu passerat 100 medlemmar och är bortåt 120 fastigheter anmälda. Kanonbra.

För er som funderar, men inte bestämt er så vill vi informera om att det ekonomiska stödet/bidraget som finns att söka är begränsat, vilket innebär att man bör vara tidigt ute med att ansöka. Ansökningsperioden för den första möjligheten att söka bidrag i denna bidragsperiod (2014-2020) går ut i mars. Då måste vi ha klart ett sökbart underlag, dvs en god anslutningsgrad, för att kunna komma med bland de första som får tilldelning.

Tack för ikväll – Vi hörs!
Hjälp gärna till att värva medlemmar!

Lämna ett svar