Status, projektet

Då har arbetet kommit igång igen ute på bygden efter helgerna. Veckan som gick har det gjorts några mindre kompletterande grävningar i etapp 5, det har blåsts fiber i stamnätet och till kunder i etapp 2 (Hogen-Naveröd) och 5 (Tegneby-Kärra) samt planerats för kommande installationer.

Planen är att installationer i dessa två etapper påbörjas med förberedelser (svetsning i skåp) i slutet av vecka 4 och sedan utomhusinstallationer i veckan efter. Viktigt då att de förberedande momenten är klara hos er som bor i dessa etapper. Inomhusinstallationer kommer igång nån vecka eller två efter utomhusinstallationerna.

I etapperna 3 och 4 är de flesta anslutningar igång sedan före jul. Endast enstaka rapporter om trubbel, men flera om att både Kalle Anka och nyårsklockorna visats i krispigare bild än tidigare. ?

Vi har dock fått besked om att endast 78 av 88 gruppavtalsanslutningar aktiverats. För er som fått installationen klar i huset och som inte redan gjort det: Ring ComHems kundtjänst för att aktivera gruppavtalet och få hemskickat utrustningen som ni behöver för att komma igång. Kundtjänst, ComHem: 0775-171720.

För er som tidigare fått felaktiga fakturor från ComHem, och inte fått de åtgärdade: ring ComHem kundtjänst eller kontakta undertecknad så hjälper vi till att lösa det.

Vi jobbar för att få klart med fakturering av anslutningsavgift, medlemsavgifter och ev. extra långa patchkablar. Kommer inom kort.

För resterande grävning i etapp 4 (Gröva/Grönås) och etapp 7 (Ileberg, Barreviken och Tegneby-Mellby) så ber vi att få återkomma om mer exakta tider för dem.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen, gnm Daniel Jagelund

Lämna ett svar